Hoe optimaliseer ik mijn beelden voor ik ze oplaad?

Probeer je beelden nooit groter dan nodig op te laden. Een achtergrondbeeld mag maximaal 1920 pixels breed en 1080 hoog zijn. Een beeld dat je wil gebruiken als inhoud moet zo groot als de grootste weergave van je beeld op het scherm zijn. Voor een afbeelding in de fotogallerij hoeft dit niet groter dan 1200 pixels breed op 800 pixels hoog te zijn. Zorg ervoor dat je beeld een goede jpg compressie heeft zodat hij de downloadtijd wordt beperkt tot het maximum. Om je afbeelding te verkleinen, te croppen en te comprimeren kan je een grafisch programma als Photoshop gebruiken, maar er zijn ook online tools zoals http://www.picresize.com/.

Hoe voeg ik een tabel toe aan de inhoud van mijn pagina?

Als je een nieuwe pagina of post aanmaakt, of een wil wijzigen zie je in de 'Wysiwyg' tab op de derder rij het icoontje 'nieuwe tabel invoegen'. Klik hierop en vul je gegevens in. Van zodra je tabel is aangemaakt zijn de buttons ernaast ook bruikbaar.

Hoe pas ik de lijst naast de afbeeldingen bovenaan op de homepage aan?

Ga naar Weergave - Menu's. Selecteer bovenaan in de dropdown 'Programma'(Necundary Navigation). Pas het menu aan, klik op 'Menu opslaan'. Dit menu ondersteunt geen submenu's.